چای بهاره بسته بندی شمال
فواید و خواص باورنکردنی چای سیاه
دو فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی، آنتی اكسیدان دارد.
چای از تشكیل لختههای خونی در سرخرگهای اصلی جلوگیری میكند. پلاكها در واقع تركیبی از چربی خطرناك و كلسترول هستند.
مصرف روزانه سه فنجان چای راهكاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سكته مغزی است.
به گزارش ایسنا، پزشكان دانشگاه غرب استرالیا در یك بازبینی جدید یادآور شدند كه نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز میتواند 11 درصد خطر حمله قلبی و بیماریهای قلبی را كاهش دهد.
چای از تشكیل لختههای خونی در سرخرگهای اصلی جلوگیری میكند. پلاكها در واقع تركیبی از چربی خطرناك و كلسترول هستند.
و اما مشخصات يك چاي خوب از اين قرار است :
1- دير دم باشد
2- فوري رنگ ندهد
3- تفاله آن پس از مصرف افزايش حجم داده باشد
4- تفاله آن بخصوص در چاي هاي كله مورچه اي و باروتي پس از مصرف سفيد و پنبه مانند نباشد
5- اگر مدتي در فلاكس بماند رنگ آن كدر نشود.
6- اگر مدتي در فلاكس ماند رنگ آن به سمت ارغواني يا بنفش نرود
7-زمان مصرف چه ربع ساعت چه 8 ساعت باشد تغيير چنداني در ظاهر چايي بوجود نيايد
8- پس از بيرون آوردن كيسه چاي يا تفاله ها ديگر رنگش تغيير نكند.
با توجه به بندهاي بالا نتيجه گيري ميشود كه اكثر چاي هاي كيسه اي تركيبي از چاي با اسانس و رنگ هستند
بارها امتحان كرده ام و ديده ام كه اگر براي يك لحظه چاي كيسه اي را در فلاكس قرار دهيد و بيرون بياوريد محتوي داخل فلاكس همينطور بدون وجود چاي پر رنگ و پر رنگتر مي شود.
همچني اكثر چاي هايي كه با برند هاي معروف خارجي عرضه مي شود هم به همين صورت هستند.
من چاي خالص داخلي را براي مصرف پيشنهاد مي كنم.
اگر احيانا چاي ها كمي خاك دارند مي توانيد آنها را قبل از مصرف بشوييد.
همچنين مي توانيد از افزودني هاي سالم مثل هل و زعفران يا عرق بهار و دارچين و گلاب و عرق نعنا استفاده كنيد.
نظرات شما عزیزان: